Tel.: +40.(0)265-255.220; +40.(0)752-213.112

CABINET STOMATOLOGIC S.C. NELY MEDICA S.R.L. LABORATOR DENTAR

Cabinetul stomatologic Nely Medica este dotat cu un laborator dentar propriu, care funcționează neîntrerupt din anul 1994. Oferim lucrări protetice dentare de toate tipurile, din toată gama de materiale existente pe piață, inclusiv lucrări din ceramică și aur. Durata de execuție a lucrărilor protetice și a celor din aur este de maximum 3-4 zile. Totodată executăm lucrări protetice provizorii în maximum 3-4 ore.

Dr. Bálint-Ciugudean Kornélia a absolvit studiile universitare la Facultatea de Stomatologie din cadrul U.M.F. din Târgu-Mureș. După terminarea studiilor a lucrat neîntrerupt ca medic stomatolog, înființând S.C. Nely Medica S.R.L. în anii 1993 -’94.

Totodată oferim servicii de chirurgie buco-maxilo-facială, implantologie. Executăm coroane din ceramică presată E-max. Coroanele din ceramică presată E-max sunt realizate fără suport metalic, au rezistență mare la fractură și sunt translucente, foarte estetice. Acestea reprezintă nivelul estetic de cel mai înalt grad. Transluciditatea lor este similară cu cel ai dinţilor naturali, iar contactul cu gingia se realizează numai prin ceramică. 

Conducătorul unității: Dr. Balint Ciugudean Kornélia, medic stomatologie generală

Dr. Vasilache Ovidiu, medic chirurgie buco-maxilo-facială, implantologie

Dr. Tóth Erzsébet-Ilona, medic stomatologie generală

Dr. Varga Emese,  medic stomatologie generală

Szabó Enikő, asistentă principală

Soós Árpád, tehnician dentar

20140804 115443b